Marbou*

Datum 2011-11-29 Tid 15:45:06

mm..Marabou ...*

usch. Fy vad gott det är alltså!" Jag älskar Marabou ♥
Sitter här med en stor marabouchoklad kaka och vräker i mej.

I alla fall så har dagen idag varit normal, så som jag brukar säga. Efter skolan så åkte jag hem och fick gå en hem-hund-tur. Som jag har sagt, måste man ju ta bort saker så att inte valen bitar på det eller att den kan skada sej på den. Senare ikväll tror jag det blir så ska vi ta och försöka fästa alla sladdar.

Varje kväll nu sitter jag och läser i en hundtidning för att få många tips och förslag. Sen har vi även fått låna en bok från en kompis, så ikväll ska jag börja läsa den.

Mumsigt med choklad, fast jag ska snart äta middag ;)
Jag brukar säga : En ko är fet men jag e het, men snart blir dte väl såhär : En ko är het och jag e fet!" :D




ånej,..hjälp jag tog precis sista biten! :o
haha men  ha en bra dag! *

kram

Prao

Datum 2011-11-29 Tid 08:14:51

Hej bloggen :) kom inget videoinlägg eftersom att det inte gick att lägga upp klippet på youtube :/
Jag få la ta och skriva det ist!
Fast det hinner jag inte idag heller!
För nu ska jag ut på prao! Jah ska praoa på ett dagis :) Får la se hur det går... ;)
-
Dagens outfit blir sähär:
Jeans - Jina tricot
Kofta - Lindex
Linne - JC
-
ÄÄÄÄLSKAR linet :D <3
-
Nu ska jag dra mig neråt och möta upp Sara som jag ska praoa med :)
Efter praoen ska jag åka til B-A och rida Bruno :)
Karin <3

Shoppa hundsaker :)

Datum 2011-11-28 Tid 18:31:11

Hello folket.

Idag då som ni ser på rubriken och som jag berättade i mitt förra inlägg så var jag på ÖoB och torp för att köpa massvis med hungrejer.

Efter skolan så följde Pau och rebecca med mej och mamma för att handla grejer till min söta valp. Först åkte vi till ÖoB och köpte lite roliga saker.

usch. vad jag längatar efter att min lilla valp ska få komma hem!

Öob -


Hundkoppel med reflexer

Hundtennisbollar

Svarta bajspåsar

Hundtransoprt

Djurmagasinet -


Regn&snö täcke till hund

Mat&vatten skål

Hundleksak

Hundborste

Hundkam

Kloklippare

Hundben som e bra för tänderna

Koppel

IcA Spara -

Turkosa bajspåsar

grisleksak som låter

grön bollleksak

ja, så nu får vi väl hoppas att lilla bamse tycker om det här han har fått ;)
Ni kan inte ana hur mycket jag längtar efter att få använda dom hära sakerna på honom, hihi ^^
Imorgon ska jag går en liten tur i huset för att ta bort allting som han kan skada sej på och göra sönder. Speciellt alla sladdar som valpar brukar älska att tugga på.

ha en fortsatt bra dag!

kram

Blivande valpägare"!

Datum 2011-11-27 Tid 14:39:55

Nu ska jag berätta en liten underbar grej som har hänt. Jag inte skrivit om detta innan vi var säkra. Det är nämligen så att jag har alltid tjattat om en hund. Och nu det senaste så är det väldigt många som har köpt hundar, så jag börja tjatta lite extra. Då så hittade vi en blogg där en kvinna och hennes man sålde tre bichon frisé valpar. Så mamma ringde ditt och frågade om vi fick komma och hälsa på dom. Det fick vi gärna. Så förra veckan på söndagen äkte vi ut till dom, där dom bor i Skredsvik.

Väl där fick vi busa och gosa med dom tre urgulliga valphanarna. Sniffe, Vale och bamse var namnen. Deras mamma hette Lillan och var så lugn och söt så. Vi bombade paret med frågor om valparna. Eftersom vi aldrig har haft en hund för att pappa har varit allergisk så vet vi ju ingen om hundar. Sen åkte vi hem efter en underbar dag. Jag pratade och tjattade, tillslut kom mamma på att vi kunde ringa och fråga om vi fick passa Lillan och en valp. Hon ville helst inte låna ut valparna, men Lillan fick vi gärna låna.

Så på Fredag morgon 8.30 åkte vi och hämtade valparnas mamma Lillan. I början var hon lite orolig och pep lite. Men efter en liten stund kände hon sig som hemma. Hon är fem år så hon är inte så väldigt leken, men hur gosig som helst. Det var helt underbart att gå ut med henne, då hon var ändå väldigt ivrig. Vi fick ha regnrock på henne för det regnade något så fruktansvärt när jag och pappa gick ut. Sedan kom min farmor, rebecca och glenn och fi fikade medans Lillan också fick sin hundmat. Lillan behövde ut och gå igen så då gick jag ut själv en promenad. Hon är så lugn och go. Det var ju fredag och jag skulle ju till ljrk men jag hoppade över det denna gången för att jag ville vara med fina Lillan istället.hihi. Det ledsamt att lämna tillbaka henne sedan vid 19.00 ungefär. Fast hon ville följa med oss hem igen.

Efter fredagen så har pratet varit i full gång.I Lördags(igår) så åkte Sniffe och vale till sina nya he. Det e bara Bamse kvar nu..det tjocka lurviga saken. Vi pratade Med Jonna som hon heter och hon sa att det var en tant som hade villjat köpa Bamse och att vi var tvungna att bestämma oss om vi skulle köpa Bamse eller inte på Söndag(idag). Jag, mamma och pappa har pratat och pratat som bara den alltså. Igår kväll så sa vi att nu måste vi bestämma oss. Vi pratade och pratade, och jag blev mer och mer nervös. Tillslut frågade mamma mej och vi skulle säga ja och då sa jag så såklart " JAA" sen frågade hon pappa och han sa: hmm..jaa.." och då sa mamma dom bäst orden:" Okej då köper vi valpen"!

Kan ni fatta hur glad jag blev eller?! Jag är fortfarande helt skakis och överlycklig. Vi ska köpa en valp! Så imorgon så ska jag och mamma åka till ÖoB och torp för att köpa massa hundgrejer.

På torsdag ska vi hämta Bamse och skriva kontraktet.
Jag lovar er att det kommer en mega bildbomb på han.

Bamse ska bli min...bara min!" ♥

Ni får gärna dela med er om ni har några bar hundtips!

Kram en glad blivande valpägare! :D



Igår

Datum 2011-11-26 Tid 09:49:13

Igår red jag lektion. Det gick så UNDERBART BRA!
-
Jag hade Bamse på min lektion och då var har FIN! Vägrade bara en gång och det var på ett 30 hinder xD Jag tar på mig att det var helt mitt fel! Banan gick bra. Han var najsig :D
-
Jag red igen i Erikas grupp för hon hade en igenridning. Då hade jag Bamse igen :) Då var han ännu finare men dock lite trött... Jag kommer att videoblogga om det ikväll :)
-
Idag ska jag till Bruno. Klara ska med och fota när jag och Alicia rider! :D Gryymt ;) Kanske ni få rlite bilder..? :)
-
Hinner inte skriva mer än såhär! Ikväll kommer Klaras familj och ter mat här. Kommer kanske ett videoinlägg senare isf... Kanske kommer imorgon? Vem vet ;D
-
Imorgon ska jag, Klara och Jossan åka till Orust Ridklubb för att gå den först agrönt kort kursen! Kul ska det bli :) Vi tar där eftersom att vi inte kan den dagen på ljrk :(
R.I.P underbaraste Kurt Lyman <3
Hejdå!
Karin <3

Jäkla skit...

Datum 2011-11-25 Tid 12:15:35

Dumma skola säger jag bara! Vi ska ha en kabaré och dom säger att det ska vara färdigt inom två veckor. Vi vet ju inte ens vad vi ska göra?!? Det är la inte så bra.. Vilken bra planeringsförmåga dom har va??
-
Nu skiter vi i det och gå över till syftet med detta inlägget.

Idag ska jag åka till Ljungskile och rida min vanliga ridlektion. Efter det ska jag kanske rida igen för Erika. Då blir det hoppning på schemat. Jag ska hoppa Bamse på min lektion och sen får vi se.. ;)

Lovar INTE att jag komemr att blogga när jag kommer hem eller så. Kanke inte bloggar försän nästa vecka.
-
Karin <3

Längesen!!

Datum 2011-11-24 Tid 20:44:17

Den var ju ett tag sedan sisst! Jag vet men jag hinner inte blogga jämt! Har en del i skolan nu och inte bara i skolan. Mycket stall osv. På söbdag är det först agrönt kort kursen tex.
-

i måndags vad jag på black araians. Jag red inte utan bara kollade på alicias lektion och när hon hade typ 20 min kvar gick jag till hagen och hämtade han. Vi gick med dom till vetrinären och tillbaks. Alicia var stooolt över sin pannlampa men då ska hon bara se på min.... ;D
-
i tisdags var jag på emaus efter skolan :) Jag fick camelia och jag och klara galopperade upp för sommmar och sen skrittade vi upp och ner för mördarbacken. Sen skrittade vi av.
-
I osdags red jag henke <3 Jag älskar han så otroligt mycket så det går inte att beskriva.
-
Idag var jag på B-A. Jag hämtade han direkt när alicia kom. Då hade jag fixat hans mat och så. Stephanie kom och mockade när jag var där. Sen när jag hade borstat på han när alicia hade kommit så sadlade jag och tränsade. Jag skulle n'ämligen få rida han igen! :D Ni minns väl skadan han fick (läs HÄR om du missat det, det finns där någon stans i inlägget xd) över ögat?  Det är såpas bra att man kan rida nu :) Penselinen fick han sista idag så jag skrittade i en halvtimme med Alicia idag. Eftersom att det duggade lite och blev mörkt så var vi i ridhuset idag. Han var fin och inte alls så pigg som jag had etrott att han skulle vara!
-
Det är det som har hänt de dagar jagf har varit borta :)
Karin <3

morgonkallt

Datum 2011-11-23 Tid 08:48:00

Ska gå till skokan om fem minuter just nu. Ska ha spanska prov direkt på morgonen. Idag ska jag gå med Mari till skolan. Väldigt trevlig, enligt mej.

Är det bara jag som tycker det är väldigt kallt ute. Speciellt vid denna tiden på morgonen.
Burrrrrrrrr...."! 8D

Hoppas ni får en bra dag, jag ska nämligen till emaus och teatern efter skolan så det blir dålig uppdatering från min sida men jag ska försöka att blogga ett inlägg om hur dagen var senare ikväll.

som sagt " Önska mej lycka till!"
tack.

kram ♥

update

Datum 2011-11-22 Tid 20:12:05

Förlåt för dålig uppdatering hos mej.

men i alla fall i går så var jag med Pau och vi hade det jätte kul och grejade med kaninerna, men tyvärr var vi tvungna att träna på spanska provte. blä som vi ska ha tills imorgon. önska mej lycka till tack i förskott.

Sen idag så har jag varit på stan med mamma och vi har handlat en del. hihi ^^ Köpte massa coola grejer, kanske kommer bilder. får se om jag orkar. Men det mesta jag köpte var kläder.

godnatt och sov såååå sött!

Nu måste jag se på tv och träna spanska prov och hemstidieläxan.jippe.
Kram ♥

ps! kommentera latmaskar!

Stallet

Datum 2011-11-21 Tid 17:26:00

Är nu i stallet. Vet inte vad jag gör just nu faktist! Kanske mockar jag, eller så är jag ute med han och skrittar? har INGEN aning faktist! :) Men det märker vi nog!
-
När jag kommer hem ska jag nog plugga lite spanska och sen gå och lägga mig! :)
Ovärt inlägg men ändå lite uppdatering? ;)
Karin <3

Slut på idéer

Datum 2011-11-21 Tid 16:00:00

Nu vet jag inte vad jag ska göra med Bruno längre! Kan ju inte bara leda runt han som ett fån! Ska nog longera eller gå ut och gå med han idag. Är i stallet nu men ni får ta och bomba mig med idéer vad man kna göra med en sjuk häst! :D
Skriv typ träna löst. Men förklara nå vad man kna göra och hur man gör det :)
OOh vilken het bild på mig och Emmie xD
Karin <3

Snart slutar jag!

Datum 2011-11-21 Tid 14:39:00

Bara så att ni vet ;D
Nu får hålla tummarna med att jag hinner med den första busen som går förbi Gustavsberg!
Jag ska nog skritta en runda med han. Får ju inte rida :( Blubb oxå! :(
-
BJUDER!!!
Nu orkar jag inte skriva mer. Måste ju vara förberedd när vi slutar ;D
Karin <3

Trök skola!

Datum 2011-11-21 Tid 11:39:00

Sitter i skolan och har trökigt! Snart blir det mat iaf! Inte den godaste maten tror jag :( Fast jag vet inte ens vad det är vi ska äta! xD
-
Nu efter skolan ska jag skynda mmig till  bussen så att jag kan komma till B-A så snabbt som möjligt! Hoppas att Alicia kommer till stallet i hyfsat tid också! :)
-
NU är det mat så hejdå! :D
Karin <3

rubrik,.-

Datum 2011-11-21 Tid 10:03:00

Bara lilla jag här som vill inflicka att jag bara älskar mina nya hörlurar. Dom har så bra och hjärligt ljud. okej, okej det finns säkert bättre. Men dom funkar perfekt för mej.

Hoppas ni har haft en underbar och mysig helg!
Nu börjar en till vecka med skola...
Men för oss så är det hemstudiedag på fredag! :) som ni kanske vet eftersom jag tror jag redan nämnt det.Bara fyra dagar i skolan. som alla andra så ska jag göra allt på torsdagen så jag har en ledig dag på fredagen.


kram jessi ♥

Emma ful ♥

Datum 2011-11-20 Tid 21:04:01

Tjolahopp!

Igår så var jag med Emma Eliasson. Vi hade det "GREAT", om ni ville veta. Vi Spelade wii as mycket hihi. Även så mobbade emma mej för mitt skratt hela tiden, tack emma -.-
Jag och emma gikct till stan för att köpa hörlura till mej.hihi.

haha, bilder kommer-




Mina nya hörlurar!"





Kram